Kalasatama yrittäjäalueena

Kalasatama yrittäjäalueena

Kauppakeskus Redi, jossa molemmat uudet kauppamme sijaitsevat, on alati kasvavan Kalasataman keskiössä. Suomen ensimmäisen pilvenpiirtäjän -ja muiden tornitalojen valmistumisen loisteessa paistattelevat myös lukuisat käynnissä olevat rakennustyöt Verkkosaaren sekä Sompasaaren osalta.

Merellinen ilmasto, ulkoilumahdollisuudet ja lähellä olevat palvelut ovat houkutelleet satoja uusia asukkaita Kalasatamaan.

Koemme olevamme etuoikeutetussa asemassa saadessamme olla tarjoamassa asukkaille näitä palveluita, ja odotamme innolla tulevaa kehitystä.

Myös naapurissamme sijaitseva Suvilahti tarjoaa etenkin kesäisin vapaa-ajanviettomahdollisuuksia festivaalien muodossa, 2019 Redi teki yhteistyötä raskaaseen metallimusiikkiin keskittyvän festivaali Tuska:n kanssa. Ohessa muutama poiminta Markkinointi&Mainonta -lehden artikkelista 2020 alkuvuodesta:

“Tuska-viikonloppuna Redissä paukuteltiin oluen myyntiennätyksiä. K-Supermarket Redi nousi ketjunsa kärkeen yli 25 000 litran olutmyynneillään.”

“Tavallisesti kaupan 20 myydyimmän tuotteen joukkoon ei mahdu ainuttakaan alkoholituotetta, mutta festivaalin aikana niitä kipusi kärkeen seitsemän. Myös useat tupakkatuotteet loppuivat kesken.

Panimomyynnin lisäksi myös salaattibaarin myynti kaksinkertaistui. Ruokatuotteiden ja nautintoaineiden ohella myyntihiteiksi nousivat aurinkorasva ja laastarit, joiden myynti kasvoi yli 50 prosenttia.”