Myymälässämme sijaitsee Patisserie Teemu Auran pienkiviuunileipomo. Mielestämme yksi parhaista asioista maapallolla on tuore, rapeakuorinen leipä — Se sisältää suuria tunteita!
Leivän valmistaminen on yksinkertaista mutta se vaatii oman aikansa. Leipämme tekeminen alusta loppuun vie 2 vuorokautta. Jos sen tekee vuorokaudessa, tuntuu se maussa. Lisäksi tarvitaan muutama laadukas raaka-aine, tulikuuma uuni, malttia ja rakkautta. Hapanjuuri on leivän sielu josta alkaa jokaisen leipämme tarina, ja tämä juuri on ollut mukana tarinamme alusta alkaen. Juureen lisätään vettä, suolaa ja jauhoja jotka valitsemme tarkoin mm. Krannin ja Malmgårdin pienitiloilta. Kaikki leipämme syntyvät käsityönä. Huolellinen alustus, taikinan lämmittäminen käsissä vaivaamalla ja taittelemalla sekä pitkä kohotus aikaansaavat täydellisen rakenteen ja sitkon. Rapean kuoren salaisuus on leivän paistaminen kuumassa, höyryisessä kiviarina-uunissa.
”Bake the world a better place”
— Teemu Aura, omistaja