Kauppiasveljekset Teemu & Ilari Tikkala

Meille kaupanpito lähtee kolmesta asiasta: henkilökunnasta, asiakkaista ja tuottajista.

Meille kaupan pito lähtee kolmesta asiasta: henkilökunnasta, asiakkaista ja tuottajista.

Henkilökunnan viihtyminen ja hyvinvointi on meille sydämen asia. Haluamme tarjota työpaikan joka motivoi ihmistä antamaan kaikkensa, ja toisi sisältöä hänen elämäänsä. Olemme palkanneet näiden vuosien aikana kymmeniä 14-17 vuotiaita sesonkityöntekijöitä, ja henkilökuntamme koko on kasvanut vuodesta 2014 lähes viisinkertaiseksi. Tällä hetkellä työllistämme yhteensä noin 80 henkeä (1.1.2022 alkaen). Meillä kauppiaina on tavoitteena tarjota alan paras työntekijäkokemus.

”Valitsemme kalusteet ja laitteet asiakasdatan ja oman kokemuksen antaman fiiliksen perusteella. Asettelemme osastot sen mukaan, mikä palvelisi sen alueen asukkaita parhaiten”

Asiakkaille haluamme tarjota kaupan, joka palvelee juuri heitä. Jokainen alue Stadissa ja Suomessa on omanlaisensa, joten k-kauppias rakentaa kaupan sen mukaan. Valitsemme kalusteet ja laitteet asiakasdatan ja oman kokemuksen antaman fiiliksen perusteella. Asettelemme osastot sen mukaan, mikä palvelisi sen alueen asukkaita parhaiten. Toki meillä Redissä on vielä paljon tehtävää, sillä alue kasvaa ja kehittyy. Sen vuoksi emme olekaan heti alkuun toteuttaneet kaikkia hurjimpia ratkaisuja, koska ne eivät ole vielä näin alkutaipaleella realistisia. Kiitos kuitenkin kaikille luottamuksesta, sillä kävijämäärät ovat yli odotustemme.

”Tällä hetkellä työllistämme yhteensä noin 80 henkeä (1.1.2022 alkaen). Meillä kauppiaina on tavoitteena tarjota alan paras työntekijäkokemus.”

Ilman useiden vuosien aikana solmittuja suhteita pientuottajien kanssa emme olisi tässä missä olemme nyt. Oli kyse sitten omenamehusta, kauralevainista, luomumansikoista, tai vaikka galaksin parhaasta hunajasta, niin emme pärjäisi tällä alalla, jos emme aktiivisesti tutustuisi uusiin tuottajiin. Heidän työnsä on vaativaa. Se on ympärivuotista. Siihen monesti kasvetaan. Se ei todellakaan ole helppoa. Olemme joka päivä kiitollisia heille, että jaksavat tuottaa meille niitä aarteita, jotka tuovat tuhansille asiakkaillemme sen ainutlaatuisen kokemuksen minkä saa vain harvoista paikoista. Se on katsos niin, ettei heidän tuotteitaan riitä kuin vain murto-osaan Suomen kaupoista. Kiitos siis sinulle arvon tuottaja, että uskot meidän kykyyn tarjota tuotteitasi niitä arvostaville asiakkaillemme.

Teemu siirtyy 1.1.2022 K-Citymarket Malmin kauppiaaksi. Ilari jää kauppiaaksi K-Supermarket ja K-Market Rediin. Periaatteet ja toimintamallit pysyvät molemmissa kaupoissa samoina.

Rakkaudesta lajiin,

Kauppiasveljekset Teemu ja Ilari Tikkala,