Pienpanimot

Pienpanimot

”Tavoitteena Suomen paras panimo-osasto!”

Jo alusta asti meille oli selvää luoda laajan valikoiman panimo-osasto, jossa korostuu erityisesti pienpanimoiden tuotteet. Teemme yhteistyötä kymmenien suomalaisten panimoiden kanssa, ja tilaamme heiltä tuotteet suoraan. Osastovastaavamme Katin intohimo omaan työhönsä varmistaa, että asiakkaillamme on aina saatavilla parhaat ja mielenkiintoisimmat uutuudet. 

Tiesitkö, että Suvilahdessa on Stadin Panimo? He sijaitsevat 517 askeleen päässä juoma-osastoltamme. He järjestävät myös panimokierroksia, ja sieltä löytyy todella laadukas panimobaari. He tuovat maahan myös erikoisempia ulkomaisia oluita, kuten legendaarisen Cantillonin lambic-oluet. Näitä meiltä löytyykin vuoden ympäri. Saamme lisäksi tunnetulta PIEN-olutmaahantuojalta supererikoisia craft-oluita. Näille on oma paikkansa kylmäkaapissamme.

”Tiesitkö, että Suvilahdessa on Stadin Panimo? He sijaitsevat 517 askeleen päässä juoma-osastoltamme”

Nuorekas asiakasrakenteemme varmistaa, että erikoistuotteet myyvät hyvin, joka osaltaan varmistaa, että pystymme pitämään niitä koko ajan valikoimissa. Lupaamme jatkossakin investoida voimakkaasti panimo-osaston kehittämiseen. Jos Sinulla on jokin lempituote mikä puuttuu valikoimistamme, niin ota rohkeasti yhteyttä! Tuotetoiveita voit tehdä osoitteessa:http://asiakaspalaute.kesko.fi