Sushi

Sushi

Rice Rice Baby sushikeittiömme tunnistaa sen erinomaisesta laadusta ja tuoreudesta. Käytämme vain parasta japanilainen Tokyokanin maahatuomaa sushiriisiä. Riisi maustetaan meidän omalla salaisella riisiviinietikkareseptillä, joka tuo sille sen ominaisen herkullisen maun ja rakenteen. Kalamestarimme leikkaavat tuoretta Tuomaan Kalalta tullutta norjalaista lohifilettä useamman kerran viikossa. Sushimestariemme kanssa siitä siivutetaan viikottain tuhansia täydellisen paksuisia ja muotoisia lohiviipaleita nigireitämme varten.

”Käytämme vain parasta japanilainen Tokyokanin maahatuomaa sushiriisiä”

Kaikki sushinvalmistukseen liittyvät pienetkin yksityiskohdat on viilattu huippuunssa, jotta voimme tarjota teille huippulaatuista ja ravintolatasoista sushin vuoden jokaisena päivänä. Kokkien apuna meillä on japanilaiset Suzumon ja Panasonicin sushilaitteet. Sushin tekeminen on kuitenkin pääasiassa käsityötä, mutta laitteiden avulla sushimme pysyy jatkuvasti tasalaatuisena. Rice Rice Baby susheja myydään vain yhden päivän ajan, ja maksimissaan ne ovat esillä vain muutamia tunteja.

”Kokkien apuna meillä on japanilaiset Suzumon ja Panasonicin sushilaitteet. Sushin tekeminen on kuitenkin pääasiassa käsityötä, mutta laitteiden avulla sushimme pysyy jatkuvasti tasalaatuisena.”

Plattereita voit tilata TÄÄLTÄ