Vegaaniset tuotteet

Vegaaniset tuotteet

Uskoisitko, että on ollut viikkoja kun Oatlyn ikaffe on myynyt enemmän kuin kaikki maidot yhteensä? Tämä osoittaa sen, mitä ajattelimme jo ennen kaupan avaamista – kaupan asiakaskunta todellakin on nuorta ja tiedostavaa. Se antoi meille mahdollisuuden rakentaan laajan valikoiman vegaaniosaston kaupan parhaalle paikalle. Osastavastaavamme Nea hoitaa osastoaan sen vaatimalla pieteetillä. Meitä löydät aina parhaat uutuudet ja mielenkiintoisimmat vegaanituotteet. 

Alkuvuodesta 2020 tuplasimme vegaanituotteiden hyllytilan, myös maitokaapissa. Oli kyse sitten liha-, juuston- tai maidonkorvikkeista, niin meille on kunnia-asia, että haluamasi tuote löytyy meiltä valikoimista. Jos et lempituottettasi kuitenkaan löydä, voi tuotetoiveita esittää osoitteessa: http://asiakaspalaute.kesko.fi

Tämän hetken valikoimaa voit myös tarkastella täällä alla olevan linkin kautta. Sieltä ei näy kaikki suoratoimittajien tuotteita, mutta suurin osa isoilta toimijoilta. Muista siis toivoa jotain tuotetta valikoimaa, mikäli et sitä meiltä löydä. Voi olla myös pientoimittaja kauempaakin Suomesta.

Vegaaninen valikoima: https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuotehaku/suosittelemme/vegaanit